Over mijzelf

Bio:

Mijn naam is Laurens van Gunst. Ik werk als Solution Architect en Personal Coach voor KPN Consulting en heb meer dan 10 jaar ervaring in design en implementatie van datacenters, infrastructuren en cloud oplossingen (kortom, de IT) en het begeleiden van coachees.
Tijdens mijn carrière heb ik mij gericht op het bouwen van teams, het motiveren van mensen, het ontwikkelen en implementeren van nieuwe concepten omdat er voor mij zoveel meer is dan alleen techniek.

Hierdoor kwam het voor mij niet als een verrassing dat ik 3 jaar geleden begonnen ben aan een studie Psychologie. In mijn dagelijks werk kom ik veel zaken tegen welke een groot verband houden met psychologie, van Arbeid en Organisatie-psychologie, tot huis-tuin en keuken psychologie. Hierbij is het voor mij een uitdaging er achter te komen wat iemand drijft, wat hun passie is. Juist door deze passie bij de mensen om je heen te zoeken kun je ze vooruit helpen en soms zelfs tot grote hoogtes drijven.

Verder sport ik graag (op sommige momenten vaker dan op andere), ben ik regio coördinator Houten voor het Nationale MS-Fonds en loop ik een ervaringsstage bij het Hospice Kromme Rijnstreek in Houten.

Ik word als coach en nu schrijver van dit blog geïnspireerd door mijn eigen ervaringen en waarnemingen, die van mijn klanten en alle andere mensen om mij heen. En natuurlijk door de boeken die ik gelezen heb. Wat ik heb geprobeerd is om een veelheid aan inzichten bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden.

Mijn inspiratiebronnen komen vooral uit de menswetenschappen en dat betekent dat er vaak voor elk citaat of onderzoek ook een andere wetenschapper te vinden is die het tegendeel beweert. So be it. Persoonlijke ontwikkeling is nu eenmaal geen exacte wetenschap, maar een subjectieve ontdekkingsreis. Wat ik weet is dat de mensen om mij heen handvaten hebben door hoe ik door dit leven ga en dit deel ik graag zodat meer mensen er iets aan kunnen hebben.

Disclaimer: MindJudo.nl is een persoonlijke blog. Sommige blogs zijn jaren geleden geschreven en geven mijn mening van toen weer. Omdat ik ouder en wijzer ben geworden, denk ik er nu misschien heel anders over. Als je het dus ergens niet mee eens bent, geen probleem. De kans is erg groot dat ook ik het niet meer eens met mijzelf ben.

Twitterhandle: @mind_judo

Skype: MindJudo

KVK: 59527161
Email: info@mindjudo.nl
Mobile: +31615259234

Write a Comment

You must be logged in to post a comment.

Pages

Categories

 • Archives

 • Skype

  Call MindJudo - Laurens van Gunst klik hier voor direct contact via Skype!
 • Facebook

 • Follow me on Twitter

 • Contact info

  Mobile: +31615259234

  Email: info@mindjudo.nl

Meta